Wat is Thuiswerkdinsdag?

Home Wat is Thuiswerkdinsdag?

Waarom Thuiswerkdinsdag?

Nederland telt al meer dan drie miljoen thuiswerkers en ieder jaar wordt deze groep steeds groter. Bedrijven worden dan ook steeds flexibeler en zien dat met de juiste aanpak het ook nog heel efficiënt kan zijn. Echter, waar begin je? en hoe overtuig je je werkgever dat je graag een dag wil thuiswerken?
Met Thuiswerkdinsdag willen wij mensen op weg helpen. Wij willen zowel de werkgever als werknemer motiveren en inspireren om minimaal één dag per week thuis te werken, bij voorkeur op één van de drukste dagen per week, namelijk de dinsdag. Wij doen dit aan de hand van diverse artikelen geschreven door diverse experts op het gebied van (thuis)werk, technologie en nieuwe media. Ook laten wij mensen uit het bedrijfsleven aan het woord om te vertellen over waarom zij thuiswerken en hoe zij dit aanpakken.
Daarnaast gaan onze artikelen niet alleen over de voordelen van thuiswerken, maar ook waar je op moet letten om niet in de bepaalde valkuilen te trappen. Ook geven wij advies in de beste producten voor thuis zodat je ongestoord het meeste uit je thuiswerkdag te halen.
Thuiswerkdinsdag is een initiatief van Logitech.

Over Logitech

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat zich richt op innovatie en kwaliteit, en producten en ervaringen ontwerpt die zich een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Logitech werd in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en breidde zich al snel uit naar Silicon Valley. Het bedrijf verbond mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en vele primeurs in de industrie, waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Sindsdien hebben we zowel onze expertise in productontwerp als ons wereldwijde bereik vergroot. Voor elk van onze producten kijken we naar de manier waarop onze klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld. Ontwerp staat centraal in alles wat we maken, in elk team en elke discipline, zodat we een echt unieke, zinvolle ervaring kunnen aanbieden.

Website Logitech >

1111